PODCAST ÅVGS

Meg, Hans David, Johannes og Christoffer samlet oss sammen og kom med ideen av at vi kunne lage en Podcast! En Podcast er når en gruppe av folk samler seg sammen og snakker om masse forskjellige temaer, og så diskuterer rundt de forskjellige emnene. Det er egentlig mest vanlig å bare ha podcasten i lydform, men iblant så har de også video. Vi filmet 3 Episoder, Og vi hadde 3 forskjellige temaer. Vi kalte Podcasten vår “Elevsamtale”.

Den Første Episoden så snakket vi om Forskjellige utfordringer ungdom får av videospill. Det kan gå alt ifra å skulke, ikke gjøre skolearbeid og helt til å miste all fokus på skolen.

I den Andre Episoden så snakket vi om et merkelig tema, og det temaet var “Shower thoughts”. Det er når du er i dusjen, men så begynner du å tenke på all slags merkelige ting, og de trenger ikke alltid gi mening.

I Episode 3 så snakket vi om Teknologi, og masse ting som er oppfunnet, og som skal komme i framtiden. Dette var et veldig spennende tema, og vi fikk snakket masse rundt det.


Jeg fikk i jobb å redigere Episode 3, og her er noen Screenshots:

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s